סדרת חומצי פירות מבית LIVE O

LIVEO
חדש מ-LIVEO - חומצי פירות חומץ פטל, חומץ מנגו, חומץ משמש וחומץ אגסים.

רשת חנויות הקונספט המבוססת על עולם שמן הזית - רשת LIVEO משיקה סדרת חומצי פירות. חומצים המבוססים על פירות בעלי שילוב טעמים מפתיע- חמצמצות מעודנת בשילוב מתיקות הפרי שבתוכם. חומצי הפירות מומלצים כרוטב ויניגרט לסלט בשילוב עם הפרי המקורי לחיזוק הטעם, העשרת המירקם והמראה.

חומץ פטל של LIVEO - מכיל מחית פטל. על פי המלצת ז'וליאן אטייה, היועץ הקולינרי של LIVEO , מומלץ לאדות עם פרוסות בצל ופטל טרי, לצמצם ולצקת על דג מאודה. המלצה נוספת להוסיף לפטה אווז לתוספת של ארומה וטעם מתקתקים.

חומץ מנגו של LIVEO- מכיל מחית מנגו. על פי המלצת ז'וליאן אטייה מומלץ לערבב עם סויה ומחית ואסאבי כרוטב לדג נא. מצויין למשרה דג מאודה בתוספת חרדל דיז'ון ואגוזים. מומלץ להגיש עם טוגני תפוח אדמה ותפוח עץ שטוגנו יחד.


חומץ אגסים של LIVEO - מכיל מחית אגסים. על פי המלצת ז'וליאן אטייה להשתמש כבסיס לרוטב ויניגרט על סלט רוקט ועלים ירוקים בתוספת גבינה ארומאטית קשה ואגוזים.

חומץ משמש של LIVEO - מכיל מחית משמש על פי המלצת ז'וליאן אטייה להשתמש כרוטב לסלט ירוק עם גבינה חריפה ורצועות של פירות מיובשים: משמשים וצימוקים.

תכולה: 200 מ"ל מחיר לצרכן: 39 ₪ להשיג ב- LIVEO, שד' רוטשילד 21 תל-אביב.

סלט שורש סלק, גבינת פטה ושקדים, בתיבול חומץ פטל מתכון מאת ז'וליאן אטייה, יועץ קולינרי רשת LIVEO


מרכיבים: שורש סלק טרי 50 ג' שקדים מולבנים 100 ג' גבינת פטה איכותית 1 כפית שמן זית מזן ברנע של LIVEO 2 כפיות חומץ פטל של LIVEO מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. קולפים ומבשלים את שורש הסלק במשך 10 דקות במים רותחים שהומלחו קלות. מסננים ומקררים.
2. חותכים את שורש הסלק ואת גבינת הפטה לקוביות קטנות.
כותשים את השקדים המולבנים. 3. בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ הפטל, מלח ופלפל.
מוסיפים לקערה את קוביות שורש הסלק. מערבבים קלות. 4. לקערה נפרדת מכניסים את קוביות גבינת הפטה וזורעים מעליהן את השקדים הכתושים.
הרכבת המנה: בכלי הגשה מזכוכית משלבים את המרכיבים - קוביות הפטה המצופות ועליהן שורש הסלק המתובל. מצננים במקרר עד להגשה.

חזור לדף הבית